Rena fönster till första advent

Hej allihopa, hur är det med er idag? Nu gläder det mig i alla fall att ni har klickat er hit in till mig på bloggen och så hoppas jag att det som jag tar upp i mina inlägg är sådant som ni tycker om att få reda på. Jag har redan skissat upp en plan för vad för slags inlägg det ska bli idag, och jag ska börja med ett sådant här tips-inlägg som verkligen ligger rätt i tiden. Nu är det den tiden på året då många i Örebro sliter med fönsterputs. Givetvis inte bara i Örebro, men här på bloggen håller jag mig till detta geografiska område som är Örebro med omnejd, för här bor jag och 99 procent av alla mina kära läsare. Så här alla kära vänner är det, att även jag hade tröttnat på det här fruktansvärt tråkiga jobbet som det är att putsa fönster. Bor man dessutom i en stor villa med många fönster så tar det lång tid om resultatet ska bli bra. I förra veckan plockade jag fram allt julpynt, det var adventljustakar och julgardiner som skulle upp, men fönstren behövdes först putsas och denna gång sa jag till mig själv att jag ska banne mig anlita hjälp av något företag som erbjuder fönsterputs i Örebro. Det var en på jobbet som hade nämnt lite i förbifarten att hon brukade anlita ett företag inom fönsterputs i Örebro, och jag frågade min kollega vilket företag det var, och det var Nicks Städ & Fönsterputs. Min kollega var mycket nöjd med det här företaget så då blev det så att även jag vände mig till dem, och de fick alla fönster skinande rena och inte var det särskilt dyrt heller. Därför vill jag tipsa er som har tröttnat på att putsa fönster om det här företaget.